Poduzetničke financije

(0 review)
Poduzetničke financije

Uvod u modul

Dobrodošli u modul “Poduzetničke financije”.

Preuzmite ovdje radne knjige prije početka modula:

Sve radne knjige trebate predati na mail: I.Ekanem@mdx.ac.uk (MDX studenti), apenafiel@uma.es (UMA studenti), marko.cular@efst.hr (UNIST studenti), po završetku svih zadataka.

O autoru

Dr. Ignatius Ekanem je viši predavač iz “Business Management”-a te direktor programa na Middlesex sveučilištu u Londonu. Ima bogato iskustvo predavanja na preddiplomskom i postdiplomskom studiju te supervizije na doktorskom. Voditelj je programa za “BA Business Management (Innovation)” te voditelj modula “Enterprise and Small Business” i “Small Business Going Global”.

Prethodno je radio kao viši znanstveni suradnik u sveučilišnom Centru za istraživanje poduzetništva i ekonomskog razvoja (CEEDR), gdje se specijalizirao za područje gospodarskog oporavka, s posebnim naglaskom na prakse financijskog upravljanja malih tvrtki. Dok je bio u CEEDR-u, Ignatius je radio na nizu istraživačkih projekata, uključujući nekoliko studija vezanih za socijalno poduzetnišvo, etničke manjine u vlasništvu tvrtki te ruralna poduzeća. Također je radio na potražnji i ponudi financija te poslovnoj podršci tvrtkama u vlasništvu etničkih manjina, naručenih od strane British Bankers Association, Bank of England i Small Business Service.

Njegovi najnoviji projekti uključuju: ‘The impact of perceived access to finance difficulties’ naručenom od strane Small Business Service; ‘Access to Bank Finance for Scottish SMEs’ (za škotsku vladu); te procjena vladinih inicijativa za kapitalno financiranje malih i srednjih poduzeća s razvojnim potencijalom (za Odjel za gospodarstvo, inovacije i vještine).

Ignatius je objavio radove u uglednim časopisima, uključujući The British Accounting Review, International Small Business Journal, Journal of Small Business and Enterprise Development i International Journal of Consumer Studies. Napisao je dva poglavlja knjige, ri inspirativne knjige te je koautor više od 20 službenih izvješća. Ignatius je također napisao i prezentirao brojne konferencijske radove, kako u Velikoj Britaniji tako i na međunarodnoj razini, uključujući SAD, Kanadu, Australiju i Južnu Koreju.

Za diskusiju te pitanja povezana s modulom posjetite FORUM.

Course Features

  • Lectures 6
  • Quizzes 0
  • Duration 60 sati
  • Skill level Sve
  • Language Hrvatski
  • Students 2
  • Assessments Self
Profile photo of Dr. Ignatius Ekanem
Dr. Ignatius Ekanem

I.Ekanem@mdx.ac.uk

Reviews

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0